👈 Înapoi la evenimente

Mic târg de toamnă și discuții despre metode de asociere | FoodHubs.ro si Roade si Merinde

vineri, 17 septembrie 2021

Mic târg de toamnă și discuții despre metode de asociere | FoodHubs.ro si Roade si Merinde -intreprinderea sociala CMSC

4 dintre cele 5 foodhub-uri din rețeaua FoodHubs.ro, adică Nod Verde, Cumsecade (Helyenvalo Helyi), Roade și Merinde, Nord Natural și Cooperativa Calea Laptelui vă invită la o după-amiază de discuții despre elementele-cheie care dau sens proiectelor noastre zi de zi: lanțul scurt alimentar, formele de asociere și cum putem deveni mai buni împreună, brânzeturile și lactate local - drumul către agricultură sustenabilă. Sesiunile și dezbaterile vor fi însoțite de desgustări de produse locale, bulz și vinuri de la producătorii din rețeaua Nod Verde, Calea Laptelui și Cramele Ulm.

616801b6dd84f044ec34c31c food hub cover

𝗜̂𝗻 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟭𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟯.𝟬𝟬 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵.𝟬𝟬 𝘁𝗲 𝗮𝘀̦𝘁𝗲𝗽𝘁𝗮̆𝗺 𝗹𝗮 𝗧𝗵𝗲 𝗠𝗲𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗣𝗼𝗶𝗻𝘁 @𝗭𝗮𝘇𝗲𝗻.

Participarea este gratuită și formularul de înscriere poate fi completat aici: https://forms.gle/NLQ8PXNB3nooPUqW8

616801e8e84137000c411336 food hub 0

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁

𝟭𝟯:𝟬𝟬 - 𝟭𝟰:𝟯𝟬 𝗦𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝟭 - Masă rotundă | Principalele provocări și tendințe în producția de lactate și brânzeturi locale, cum ar fi un interes tot mai mare din partea pieței pentru produsele lactate certificate ecologic; sprijinirea producătorilor de lapte de fân | Brunch cu produse locale.

𝟭𝟱:𝟬𝟬 - 𝟭𝟳:𝟬𝟬 𝗦𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝟮 - Dezbatere | Cum funcționează un FoodHub și cum construim relații cu ceilalți actori din industria ospitalității - HoReCa.

616801fdafeeb43f0471dea2 food hub 1

𝟭𝟳.𝟬𝟬 - 𝟭𝟴.𝟬𝟬 𝗖𝗶𝗻𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗯𝘂𝗹𝘇 𝘀̦𝗶 𝗱𝗶𝘀𝗰𝘂𝘁̦𝗶𝗶 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝗲 | Preparat cu brânză de la Cooperativa Agricolă Calea Laptelui Transilvan, acompaniat de vin de la Cramele Ulm.

616802135398fb1b86e2d071 food hub 2

Mai multe despre Foodhubs.ro: https://www.foodhubs.ro/

Redirecționează 3.5% din impozitul pe profit pentru a continua proiectele pe combaterea violenței împotriva femeilor!

Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) - singurul ONG din Iași licențiat în servicii pentru victime ale violenței domestice – asistă anual aproximativ 150 persoane adulte și copii ce se confruntă cu situații abuzive. Acestea beneficiază de consiliere juridică și reprezentare în instanță, de programe de terapie individuală/de grup pentru a depăși traumele generate de violență, programe educaționale pentru copiii martori/victime ai/ale violenței domestice, asistență și suport material în situații de criză, precum și decontarea unor costuri cum ar fi cele necesare pentru eliberarea certificatelor medico-legale. Cazurile ajung în atenția fundației prin: adresarea directă a persoanei care are nevoie de sprijin, semnalarea de către colaboratorii cu care s-au dezvoltat parteneriate (Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, alte ONG-uri, autorități locale, secții de poliție, unități de învățământ etc.) sau prin intermediul Serviciului Helpline înființat de către CMSC, telefon verde gratuit 0800.070.017 dedicat victimelor violenței domestice. Aceste servicii sunt oferite în mod gratuit fiind finanțate, pentru o perioadă determinată, din fonduri norvegiene. Pentru a asigura o continuitate în furnizarea acestor programe, avem nevoie de contribuția dumneavoastră.

Redirecționează

Informaţii utile

Dacă dumneavoastră, sau unei persoane cunoscute, vă este teamă de o persoană apropiată, dacă vă simțiți în nesiguranță sau amenințată: * ne puteți suna gratuit la Tel. Verde: 0800.070.017 (accesibil doar în România); * puteți apela la Telefonul de urgență: +40787.878.806, tarif normal pe telefon (apel vocal) și gratuit online pentru mesaje scrise sau vocale pe Telegram, WhatsApp și pentru mesaje scrise de tip SMS. * puteți trimite un mesaj scris pe platforma www.helenahelpline.com Helena Helpline este accesibilă NON STOP în limba română, rusă, ucraineană și engleză.

Creat de Koddezign